Projecte ZINKCATEl projecte ZINKCAT desenvoluparà nou protocol per a dissenyadors i agències de màrqueting que els permetrà establir les bases conceptuals per crear disseny connectat i millorar l’experiència de l’usuari.

La innovació tecnològica en processos de comunicació impactarà en l’espectador, ja que permetrà captar noves dades per convertir-les en leads efectius, augmentar vendes i millorar el tractament de l’audiència.


0bjectius:

Innovació tecnològica

Desenvolupament de noves eines de base tecnològica als professionals de les indústries culturals i de l’experiència.

Més personalització

Recerca de noves vies d’innovació per personalitzar experiències i continguts gràcies a l’anàlisi de dades a partir d'un nou protocol generat a partir dels data trackers inserits.

 

Resultats esperats

  • Crear quatre prototips que exemplifiquin diferents casos d’ús per a la incorporació de noves tecnologies digitals i industrials al món del disseny, la comunicació i el màrqueting.
  • Generar un nou protocol de creació per a dissenyadors i agències de màrqueting que incorpori noves tecnologies en campanyes de comunicació amb l’experiència de l’usuari final com a centre.
  • Fer accessibles les noves tecnologies al món del disseny, la comunicació i el màrqueting fent-les viables en termes tècnics i econòmics als processos productius i comunicatius de les empreses.
  • Obrir noves vies d’innovació per personalitzar experiències i continguts gràcies a l’anàlisi de dades que l’ús dels ítems generats, a partir del nou protocol, genera a partir dels data trackers inserits.
  • Recerca de noves vies d’innovació per personalitzar experiències i continguts gràcies a l’anàlisi de dades a partir d'un nou protocol generat a partir dels data trackers inserits..
  • Accelerar la sortida al mercat dels resultats de la recerca i de la innovació que estan fent les pimes i startups catalanes, dinamitzant així la seva implantació i agilitzant el retorn de la inversió inicial.
  • Consolidar Catalunya com un referent internacional en innovació i disseny, democratitzant l’accés a les noves tecnologies per part de dissenyadors i responsables de màrqueting.

Empreses i entitats participants:

Empresa/entitat líder:

CREACTIVITAT

ComunitatMedia

Privacy Preference Center