0bjectius:

Millora de la recomanació de continguts

Desenvolupament de noves eines de recomanació de continguts.

Millora de l'experiència d'usuari

Millora de l’experiència d’usuari basada en el seu perfil i el seu entorn

Resultats esperats

El projecte PICAE es proposa fer un salt qualitatiu en l’estat de l’art de la recomanació de TV i continguts editorials a partir del treball en les següents línies de recerca:

  • Desenvolupament de models i eines analítiques que permetin construir un perfilat d’usuaris adaptat a l’àmbit del consum d’audiovisual (especialment la TV) i contingut editorial.
  • Desenvolupament d’eines de nova generació per la indexació d’àudio, d’imatges i d’informació textual que proporcionin informació útil per la recomanació de continguts.
  • Millora dels sistemes de recomanació de manera que permetin abraçar l’ampli espectre de paràmetres a introduir amb la generació de motors de recomanació híbrids (col·laboratius i basats en el contingut).
  • Desenvolupament d’una plataforma tecnològica de recomanació amb diversos agents experts en l’àmbit mèdia que sigui capaç d’integrar la indexació i el perfilat d’usuaris.
  • Modelització de l’impacte en els consumidors/usuaris i en els models de negoci amb la generació d’engagement i el paper de la publicitat per donar un salt qualitatiu adient als nous patrons de consum de la societat.

Empreses i entitats participants:

Empresa/Entitat líder:

Eurecat

ComunitatMedia

Privacy Preference Center